Note: The other languages of the website are Google-translated. Back to English

Jak zapisać zmiany w spotkaniach, ale nie wysyłać aktualizacji w Outlooku?

Na przykład utworzyłeś już spotkanie i wysłałeś go do uczestników w Outlooku. Teraz chcesz wprowadzić zmiany w spotkaniu, ale nie wysyłasz aktualizacji do żadnych uczestników spotkania, żadnych pomysłów? W tym artykule przedstawimy trzy metody rozwiązania tego problemu.


Zapisz zmiany w spotkaniu, ale nie wysyłaj aktualizacji za pomocą funkcji Zapisz

W rzeczywistości możesz łatwo zapisywać zmiany w spotkaniach bez wysyłania aktualizacji przez Zapisz funkcja w programie Outlook.

1. Kliknij dwukrotnie, aby otworzyć spotkanie i wprowadź potrzebne zmiany.

2, Kliknij Zapisz przycisk  oraz Blisko przycisk  kolejno na pasku narzędzi szybkiego dostępu. Zobacz zrzut ekranu:

Teraz zmiany w spotkaniu są zapisywane, ale nie są wysyłane do żadnych uczestników spotkania.

Uwagi: Ta metoda działa dobrze tylko w przypadku zmiany notatki ze spotkania. Jeśli musisz zmienić informacje nagłówka spotkania, takie jak czas spotkania, lokalizacja itp., Ta metoda nie działa.

Szybkie wyszukiwanie i usuwanie zduplikowanych wiadomości e-mail w programie Outlook

Z Kutools dla programu Outlook Zduplikowane e-maile funkcja, możesz szybko znaleźć i usunąć je z wielu folderów poczty lub znaleźć i usunąć wszystkie duplikaty z wybranych za pomocą dwóch kliknięć w programie Outlook.


ad usuń zduplikowane e-maile kto 9.50

Zapisz zmiany w spotkaniach, ale nie wysyłaj aktualizacji, pracując w trybie offline

Trzecia metoda poprowadzi Cię do zmiany określonego spotkania podczas pracy w trybie offline, tak aby w ogóle nie można było wysłać aktualizacji spotkania.

1. Kliknij, aby zaznaczyć Praca offline Przycisk na Wyślij / Odbierz aby odłączyć internet.

W trybie offline zobaczysz   na pasku stanu. Zobacz zrzut ekranu:

2. Kliknij dwukrotnie spotkanie, wprowadź potrzebne zmiany i kliknij Wyślij aktualizację przycisk.

3. Przejdź do Poczta widoku, otwórz plik nadawcza folder, a następnie usuń wiadomość e-mail z aktualizacją spotkania. Zobacz zrzut ekranu:

4, Kliknij Praca offline Przycisk na Wyślij / Odbierz ponownie, aby włączyć tryb online.

Teraz zmiany dotyczące spotkania są zapisywane, ale wiadomość e-mail z aktualizacją spotkania nie jest wysyłana.


Powiązane artykuły


Kutools dla programu Outlook - wprowadza 100 zaawansowanych funkcji do programu Outlook i znacznie ułatwia pracę!

  • Auto CC / BCC według zasad podczas wysyłania wiadomości e-mail; Auto Forward Wiele e-maili na zamówienie; Automatyczna odpowiedź bez serwera Exchange i więcej funkcji automatycznych ...
  • Ostrzeżenie BCC - pokaż wiadomość, gdy spróbujesz odpowiedzieć wszystkim jeśli Twój adres e-mail znajduje się na liście BCC; Przypomnij o braku załącznikówi więcej funkcji przypominających ...
  • Odpowiedz (wszystkie) ze wszystkimi załącznikami w rozmowie pocztowej; Odpowiedz na wiele e-maili w sekundy; Automatyczne dodawanie powitania kiedy odpowiedz; Dodaj datę do tematu ...
  • Narzędzia załączników: Zarządzaj wszystkimi załącznikami we wszystkich wiadomościach e-mail, Automatyczne odłączanie, Kompresuj wszystko, Zmień nazwę wszystkiego, Zapisz wszystko ... Szybki raport, Policz wybrane wiadomości...
  • Potężne wiadomości-śmieci na zamówienie; Usuń zduplikowane wiadomości e-mail i kontakty... Umożliwiają inteligentniejsze, szybsze i lepsze działanie w programie Outlook.
strzał Kutools Outlook Kutools tab 1180x121
shot Kutools Outlook Kutools Plus Tab 1180x121
 
Sortuj komentarze według
Komentarze (12)
Brak ocen. Oceń jako pierwszy!
Ten komentarz został zminimalizowany przez moderatora na stronie
W obu przypadkach, jeśli wiadomość e-mail z aktualizacją nie zostanie wysłana, czy kalendarz uczestnika będzie nadal aktualizowany o nowe informacje lub załączniki dodane do spotkania?
Ten komentarz został zminimalizowany przez moderatora na stronie
Hi Linda,
Jeśli nie wyślesz aktualizacji do uczestników spotkania, ich kalendarze nie zostaną zaktualizowane.
Ten komentarz został zminimalizowany przez moderatora na stronie
Jeśli wykonałeś ten proces, czy istnieje sposób na powrót do oryginału?
Ten komentarz został zminimalizowany przez moderatora na stronie
Czy będą mogli zobaczyć zmiany, jeśli nie wyślesz aktualizacji?
Ten komentarz został zminimalizowany przez moderatora na stronie
To „Zapisz zmiany spotkania, ale nie wysyłaj aktualizacji za pomocą funkcji Zapisz” nie działa. Gdy klikniesz przycisk zapisywania, pojawi się wyskakujące okienko z komunikatem „Zapisz zmiany i wyślij aktualizację” lub „Nie zapisuj zmian”. Od lat istnieje opcja „Zapisz zmiany, ale nie wysyłaj aktualizacji”. Na początku kwietnia 2018 ta opcja zniknęła. Co się stało z tą opcją? Jak mogę korzystać z tej ważnej funkcji?”
Ten komentarz został zminimalizowany przez moderatora na stronie
Mam ten sam problem. Chcę tylko zaktualizować notatki i zapisać notatki. Zaktualizowane notatki są dla mnie, a nie dla uczestników. Nie otrzymuję tej opcji, która jest bardzo irytująca. Jakieś sugestie?
Ten komentarz został zminimalizowany przez moderatora na stronie
Odkryłem, że opcja „zapisz, ale nie wysyłaj” jest dostępna tylko wtedy, gdy spotkanie nigdy nie zostało wysłane do żadnego adresata, tak jakby to była wersja robocza. Po wysłaniu opcja zapisywania, ale nie wysyłania nie jest już dostępna.
Ten komentarz został zminimalizowany przez moderatora na stronie
Cześć Malora,
Czy odłączyłeś Outlooka od serwera i pracujesz w trybie offline? Przed zapisaniem zmian dotyczących spotkania należy kliknąć opcję Wyślij/Odebrano > Pracuj w trybie offline.
Ten komentarz został zminimalizowany przez moderatora na stronie
Jak to zrobić na MAC?
Ten komentarz został zminimalizowany przez moderatora na stronie
Dziękujemy za poświęcenie czasu na udostępnienie tego! Bardzo przydatne!
Ten komentarz został zminimalizowany przez moderatora na stronie
Chciałem dodać kogoś do wezwania na spotkanie, które zostało już wysłane. Przesłałem prośbę do dodatkowego uczestnika i zauważyłem, że jest napisane „Wyślij aktualizację”. Czy muszę "wysłać aktualizację"? Jak uniknąć sytuacji, w której wszyscy ponownie zobaczą zaproszenie na spotkanie?
Ten komentarz został zminimalizowany przez moderatora na stronie
Witam,

Po kliknięciu Wyślij aktualizacjępowinno być Wyślij aktualizację do uczestników okno dialogowe, z którego możesz wybrać Wysyłaj aktualizacje tylko do dodanych lub usuniętych uczestników opcja.

Ponieważ jednak opcje mogą się różnić w różnych wersjach programu Outlook, możesz utworzyć spotkanie testowe i spróbować kliknąć przycisk Wyślij aktualizację aby upewnić się, że jest Wysyłaj aktualizacje tylko do dodanych lub usuniętych uczestników opcja.

Amanda
Nie ma tu jeszcze żadnych komentarzy
Prosimy o pozostawienie komentarzy w języku angielskim
Publikowanie jako gość
×
Oceń ten post:
0   Postacie
Sugerowane lokalizacje

Bądż na bieżąco

Prawa autorskie © 2009 - www.extendoffice.com. | Wszelkie prawa zastrzeżone. Zasilany przez ExtendOffice, | Mapa strony
Microsoft i logo Office są znakami towarowymi lub zastrzeżonymi znakami towarowymi Microsoft Corporation w Stanach Zjednoczonych i / lub innych krajach.
Chronione przez Sectigo SSL